20. januar 2006

Hmmm



Når du ønsket deg snø Pilt, var du kan hende ørlite vag ang. HVOR DEN SNØEN SKULLE!!
Her er resultatet sålangt, utvannet sludderslapssnø uten evne til å forstå når det er på tide å forlate åstedet!

Har et minne om ordentlig snø........men den viste seg etter kort stund å være en forkledd slaps, den også...*sukk*



For den som måtte lure, det er fargebilder begge to........





-En noe mismodig Pompel

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den der "Kong Vinter er visst sliten" meldingen min tror jeg nesten han må ha lest på bloggen, og blitt skikkelig forbanna. Han har slått til med orkaner i nord, et nedsnødd sørlandet, og altså sludderslapssnø på vestlandet. Her har det lavet ned riktig fin puddersnø i et par dager, så turen til kolonialen idag ble litt av et prosjekt. Innehaveren av kolonialen lurte på om det var jeg som hadde bestilt all denne vinteren han ikke kan fordra, og jeg tenkte på bloggen og visste ikke riktig hva jeg skulle svare. "Det går nok snart over" prøvde jeg å trøste ham. Han så litt tvilende ut.
Men det må jeg bare si: Værgudene pleier aldri noen gang å høre på meg, så jeg tror egentlig ikke jeg er skyld i dette her. Det var bare et litt uheldig sammenfall at jeg hadde ønsket meg det samme som den som værgudene pleier å høre på hadde bestilt. Så etter å ha tenkt meg om er jeg helt sikker på at jeg er uskyldig i dette :-)

Anonym sa...

Kjenner ingen som er så opptatt av været som dere to nelikker.. Det er vel ingen nyhet at det er råttent vær denne måneden og et par tre måneder til? Det suger som en kalv på syre!
Jan og ungene er på henholdsvis voksen-sats og mini-sats, når vi en gang får barnehageplass skal jeg sende blomster til sats som takk for all avlastning med ungene.

Anonym sa...

Pilt har jo en hel rekke utmerkede egenskaper, f.eks. bake sjokoladekake til trøst for Gorgon når det kommer for mye snø, men å påstå at hun har ansvar for at kommer sluddersnø på vestlandet er å overvurdere selv Pilt. Dere der borte skal da være vant til at snø er sludder. Vi østlendinger, derimot har helt andre forventninger til det hvite kalde stoffet.

Vær har vi forresten fordi vi skal ha noe å snakke om.

Sjokoladekake derimot.....