Angående saus - du finner jo der hvor lett det er å lage bearneaise:" Sprekker den, må du dessverre begynne på nytt igjen."
Ellers så spiste vi jo en utmerket middag på Credo i går. Bl.a. fisket vi ut youghurt skum fra en dampende kjøler med flytende nitrogen med bare fingerne. Stapp full restaurant i går.
To gaseller sitter på hver sin side av et himla stort fjell. Derfor møtes vi iblant på denne bloggen. Her blogger vi til hverandre om akkurat hva vi vil. Iblant blander Vaktmesteren og Muffedillen seg også inn. Dessuten så setter vi veldig stor pris på kommentarene fra vår ene kjære leser K. :-)
1 kommentar:
Angående saus - du finner jo der hvor lett det er å lage bearneaise:" Sprekker den, må du dessverre begynne på nytt igjen."
Ellers så spiste vi jo en utmerket middag på Credo i går. Bl.a. fisket vi ut youghurt skum fra en dampende kjøler med flytende nitrogen med bare fingerne. Stapp full restaurant i går.
Legg inn en kommentar