16. mai 2009

Bekjentgjøring


GRATULERER MED FORLOVELSEN POMPEL!

Klem fra Pilt, Vaktmesteren, Pilts lillesøster, Pilts mamma, og Pilts stedfortredende farsrolleinnehaver.

P.S. Pilts stedfortredende farsrolleinnehaver lurer på om du har sjekket forlovedens standpunkt i EU-saken? Svar utbedes.
D.S.

16 kommentarer:

Geir sa...

Tar meg den frihet til å legge igjen en takk. TAKK. Jeg føler meg heldig.

Nå er jeg ikke opptatt av titler til vanlig, men jeg og vil ha en!!!

Så var det et standpunkt det ble søkt etter. Det har jeg så klart, i denne noe forunderlige debatten, som av en eller annen merkelig årsak aldri skal avsluttes. Hvor mange ganger må en stor nok del av det norske folk si NEI til EU, før resten av verden skjønner det.

Pompel takker også, for både gratulasjon og standpunkt.

Pilt sa...

Hei Geir:
Jeg tenker dere er heldige begge to :-)
Selvfølgelig fortjener du en tittel også, men siden det er Pompel som er den kreative på det området, så avventer vi hennes forslag.

Hehe, jeg tenker nok at Pompel takker for det EU standpunktet også ja :-D

Pilts stedfortredende farsrolleinnehaver på den annen side hadde følgende kommentar til EU standpunktet ditt: "Å, enda et krapyl å ta seg av!" Før du blir fornærmet, så be om en nærmere forklaring fra Pompel er du snill.

Ha en strålende kveld :-)

HeldigPompel sa...

Tusen tusen takk - og klart vi må finne en tittel, foreslår ekstraordinær generalforsamling snarest med to viktige punkt på møteplan:
1. Gjensynsglede
2. Ordentlig tittel til Grei'en

Det varmer forøvrig at Sjefskrapylet himself (PSFI) allerede har gitt hedersbenevnelsen til Mannen - det tyder jo på at han har lagt seg i hardtrening til neste stordebatt - Bring It On :0D

Stor Pompelklem tilbake!

Anonym sa...

Ja! Gratulerer Pompel!! KlemKanne

Anonym sa...

Og: Reaktiver facebook acount!

Vaktmestern sa...

Vaktmesteren hilser også dere begge på andre siden av fjellene og gratulerer så mye.
Av egen erfaring må jeg meddele G, at dette med titler ikke er uten risiko. Jeg snakker av erfaring, da jeg selv for noen år siden måtte til med en langvarig reparasjon. Nå har du klokelig styrt unna første feilskjær.
Ett godt råd: Pass opp for ting som begynner med sj og slutter¨på lade. I den sammenhengen er ikke bokomtaler tilstrekkelig...

G sa...

Setter meg inn i situasjonen til erfarne vaktmestre, tips og råd, ja kanskje også veiledning slik at selv gutter født på et lite svaberg ikke skal forville seg til slike skjær. Mulig jeg allerede nå med stolthet i blikket, har plukket opp noe, i det jeg anbefaler en tur innom følgende sted: http://www.moliere.no/ . Aller best, passer det selvfølgelig dersom jeg kommer hjem med vareprøver og ikke bare et flyveblad. Jeg tar den. Bare hukommelsen og tiden vil vise, hvorvidt en kommer gjennom disse mulige feilskjær. Takk for velmenende ord. Så var det dette med tittel da? Jeg har noe "Muffedillen", er ikke det en positiv skikkelse mon tro.Alt skal vel allikevel avgjøres på generalforsamling, et ekstraordinært sådan. Så da får en vel bare vente, tenker jeg. I mens får en kose seg med den sjokoladen en klarer å lure unna. Lykke til du og.

Vaktmestern sa...

Vel altså: "Muffedillen ligner på en vandrende gresstue og spiser nøkler." Jeg sier ikke mer.
(Sitat hentet fra dr philos avhandling NTNU 1999 Eva Bakøy: Med fjernsyneti barnets tjeneste)

pilt sa...

Jeg ser Vaktmesteren unnlot å nevne hva nevnte avhandling sa om Vaktmesteren og familien hans...:-)

I det hele tatt, de som lagde dette som barnefjernsyn, hvilken planet var de egentlig på?

Foreløpig G sa...

Jeg tror det var enkelt å få tak i syre på den tiden. Forsiktig nevnes det "romlingane", det MÅ være bevismateriell nok.

Hva angår Vaktmesterens kommentar: Jeg har vandret mye i mitt liv, spist opp mang en nøkkel, så jeg synes det passet bra. Dere kan vel ikke leve med to Vaktmestre heller. Jeg kan selvfølgelig ikke blandes for mye inni disse tunge viktige beslutninger som nå foretaes bak lukkede dører. Men det kan jeg si dere: Så passer ikke Muffedillen, så sitter dere rett og slett igjen med to alternativer: Baby og Gorgons kone. For meg blir de to sistnevnte noe bisarre...Lykke til igjen!

Pompel sa...

Pilt, jeg tror det tvinger seg frem kun ett alternativ...:0)

pilt sa...

Hahaha, "lett å få tak i syre på den tiden", ja det forklarer nok det hele :-D

Jeg foreslår at vi herved beslutter at Muffedillen nå er den offisielle tittelen :-)

Vaktmestern sa...

Jeg er selvfølgelig ikke en gang helt sikker på om jeg har stemmerett ved den kommende generalforsamling, men vil likevel hevde at det blir noe "Røkke"te over at Pilt forsøker å ta avgjørelser uten at de øvrige interessenter er behørig hørt. Så Gorgon kanskje på nytt til med å reparere reparasjonene. Fra nevnte avhandling (som jeg nekter å røpe linken til, noe av innholdet virker kompromitterende), kan trekkes frem et annet sitat:"Migrantene er skikkelser med autoritet som hele tiden haster avgårde. De to reparatørene vil gjerne bli lagt merke til av migrantene. Pilt kommer med følgende hjertesukk i den første episoden: "Bare migrantene kan få se hva vi duger til. "" Sitat slutt.

pilt sa...

Jeg tror vi får ta det live på generalforsamlingen, siden ingen vet hvem som har stemmerett, og siden dette nå begynner å ligne en lang avhandling.

Pomepl i overståtteksamenrus sa...

Det er viktig å samle synspunkter sånn før store og viktige beslutninger skal tas - det er jo først da demokratiet holdes i hevd :0)
eh.....om vi da kan kalle vårt toveldige kvinnedømme for det - hehe...
Og lange avhandlinger er vi jo IKKE vant til her på landets minst leste blogg, morooo :0D

POMPEL sa...

*sukk* og Pomepl ser ut til å behøve litt hvile, ja...