25. august 2006

Vi gir oss aldri!


Dette kan lissom sees på som et sånn dærre mytteri, vi kidsa gidder bare ikke å bli behandla som dyr mer, ass`! Grensa er nådd, skjønner??
Her finns lissom ikkeno` tilbud for de under 36 lissom - prøvd å tenke på hvor mange katteår det lissom er snakk om eller??
Nå er`e bare nokkkkk lissom!

Siste påfunn i kantina her blei bare dråpen på nok, ass`!
Bare fordi vi lissom bare sku` sjekk`ut hva hu gnie`ne dama sku` meske sæ med av go`biter mens vi lissom sku` "kose vårs" med Kiwi`s inntørka sagmugg av et tørrfõr...
Åssen kunne vi vite at de grytene ikke var spikra fast`a??
Kunne vi vite at de lissom bare sku` dette ne` lissom?
Skjønner ikke åffer hu bråka så fært heller, den gugga som lå igjen på gølvet ville i hvertfall ikke vi satt klørne våre i, `ass!

Så blei vi pælma ut da - VI - som egentlig sku` vært hedra fra Carnegie`s heltefond for å ha berga dama fra å dø av matforgiftning!

Life sucks...

Men nå tar vi igjen for alt samma, Størst`en er ute og kødder med bilen - planen er å få`a til å fatte at vi lissom har behov vi å!
Å den dærre trusselen hu kom med om å sende vårs til sånn dærre interneringsleir på Malmøya gjø`kke oss no`, vi har pakka sekken allerede vi og gleder oss til or`ntlig stell og go`mat! Henter`u oss på bussen tante?


-Ernst& BL

2 kommentarer:

Anonym sa...

Æhhh, hente the wild bunch på bussen? Jeg trur Oslo har nok problems for ti'a lissom. Flere ville gjenger lissom, tru'kke det lissom...

Tør man foreslå Familievernkontoret?

Anonym sa...

Gemyttene har roet seg en smule,
mat blir spist uten store viderverdigheter og behovet for kos overvant stridslysten :0)